Från medlemsmötet! (Pimpel-SM)

Publicerat januari 24, 2013

Den 23-24 februari är det Pimpel-SM på Grumsfjorden och Borgvikssjön, Grums Trollingklubb kommer att hjälpa till under denna helg, som vi pratade på idag behövs det ca 20 personer från trollingklubben som kommer hjälpa till med försäljning av korv, hamburgare, dricka mm, även parkeringsvakt, hjälpa till vid kontroll av utrustning och invägning. Överskottet från försäljningen kommer att tillfalla trollingklubben, och har vi tur så kommer det långt till en ny brygga vid vår ramp. Just därför är det viktigt att alla som kan är med och hjälper till. Som ni ser i tider så behöver man inte vara där hela tiden, utan endera kanske man kan förmiddag eller eftermiddag.

Tider
lördag:
06:30 – 10:30 13:00 – 18:00
söndag: 06:30 – 09:30 12:00 – 18:00

Har ni möjlighet att hjälpa till, skicka då ett mail till buick56@hotmail.com skriv då ert namn och telefonnummer samt de tider ni kan hjälpa till.